Почетна страна 2018-02-06T10:59:48+01:00

Интер Констракшн нуди решение на вашите потреби

Разни технолошки решенија за вашите потреби направени од пластика

Loading...
Интер Констракшн е динамична и иновативна компанија која е создадена да одоговори на потребите за пазарот на ифраструктурни објекти (канализација), каде заедно со искуството и организираноста на тимот кој работи доведе до брзо создавање на препознатлив бренд.

Мисија на компанијата

  • Изградба на имиџ со квалитет на производите
  • Максимална продуктивност за постигнување на пониска цена на производот
  • Минимизирање на незадоволни клиенти и добивање на позитивен повратен фидбек.
  • Градење корпоративна култура со свои вредности и кодекси по Европски стандарди
  • Зачувување на животната средина и искористување на отпадните води за наводнување и други индустриски гранки