fbpx

Еко-бокс

/Еко-бокс
Еко-бокс 2018-04-13T10:04:49+00:00
Елемент Должина Ширина Висина Капацитет Корисна зафатнина
Интер-еко бокс 1200 1200 мм 1000 мм 785 мм 500 кг 690 л

ЕКО БОКС е мулти производ наменет за овошје и зеленчук, како и за разни други индустриски складирања и примени.

Можност за редење една врз друга со капацитет еднаков на 5000 кг.