Едно кратна амбалажа

/Едно кратна амбалажа
Едно кратна амбалажа 2017-11-03T14:25:01+01:00

Интер Еко (Едно Кратна Амбалажа)

Хигиенски, цврсти и стабилни, нашите еко-гајби располагаат со бројни карактеристики, додатоци и варијации.

  • лесни
  • робусни
  • економични
  • ефикасни
  • компактни
  • 100% безбедни
  • ергономичен дизајн
  • УВ стабилни
  • издржливи на високи и ниски температури
Елемент Должина Ширина Висина
Интер Еко Бокс-500/1 500 300 100
Интер Еко Бокс-500/2 500 300 120
Интер Еко Бокс-500/3 500 300 160
Елемент Должина Ширина Висина
Интер Еко Бокс-400 400 300 220
Елемент Должина Ширина Висина
Интер Еко Бокс-500/2-1 500 300 220
Интер Еко Бокс-500/2-2 500 300 260