Галерија

/Галерија
Галерија 2019-06-11T08:51:48+02:00

Интерхол Шахти

water meter telescopic manholePP PE roto molding manholePP PE roto molding manholePE roto sahta dn1000ПП ПЕ рото шахти[object Object]
telescopic manholeПП ПЕ рото шахтиПП ПЕ рото шахтиПП ПЕ рото шахтиПП ПЕ рото шахтишахта за кабли ДН1000
cable manholeПП ПЕ рото шахтиПП ПЕ рото шахтиПп рото шахтиПП ПЕ рото шахти PP roto molding sahti

Футура Шахти

ПП Футура Шахти
ПП Футура Шахти
ПП Футура Шахти

Гајби

гајба 600*400*200500*300*100мм со домати боја: црна интер констракшн
400*300*220ммгајба 600*400*200 црна
гајба 500*300*220гајба 600х400х200

Еко-бокс

eco-box 1200x1000x785 mmeco-box 1200x1000x785 mmeco-box 1200x1000x785 mmeco-box 1200x1000x785 mmeco-box 1200x1000x785 mm
eco-box 1200x1000x785 mm Inter Constructioneco-box 1200x1000x785 mmeco-box 1200x1000x785 mmeco-box 1200x1000x785 mmeco-box 1200x1000x785 mm
eco-box 1200x1000x785 mmeco-box 1200x1000x785 mmeco-box 1200x1000x785 mmeco-box 1200x1000x785 mmeco-box 1200x1000x785 mm

Садови за отпад

канти 120л во магацин

Резервоари

Септички јами, пречистителни станици и резервоари

Слики од терен

Затрупување на Интерхол ПЕ шахтаИнтерхол шахта на терен ГевгелијаТерен монтажа ПЕ шахта гевгелијаInterhol sahta od terenшахта од терен караорман
Изведба на Интерхол ПЕ шахтаЗатрупување на Интерхол ПЕ шахтаInterhol sahta od terenТерен монтажа ПЕ шахта АлбанијаИзведба на ПЕ шахташахта од терен караорман
barieri 1500 2000 barriersПП Интерхол шахта на теренПП Интерхол теракота шахтаПП Интерхол шахта на теренПП Интерхол шахта на теренКаскадна Интерхол шахта на теренПП Интерхол шахта од терен

Видео