База ИД 1000

/База ИД 1000
База ИД 1000 2017-11-03T12:32:52+01:00

База ИД 1000

Како основа на Интерхол шахтите се користат 3 различни форми на бази кои се така направени заради задоволување на техничките барања при монтажа.

  1. Права база (влез/излез под агол 180º)-BS
  2. 45-степенска база (3 влеза/1 излез под агол 45º)-BS 2×45º
  3. 90-степенска баз (3влеза/ 1 излез под агол 90º)-BS TEE

Овие бази се произведуваат со димензии од ID400, ID600, ID8000 и ID1000. Отпадните води не остануваат на дното од базата а со тоа се минимизра појавата на непријатни гасови

Елемент H L ID h Влез/Излез
BS 1000.400 530 1250 1000 40 max. OD/ID 400
BS.1000.600 870 1180 1000 90 max. OD/ID 600
Елемент H L ID h Влез/Излез
BS.1000.800 1200 1230 1000 120  max. OD/ID 800
Елемент H L ID h Влез/Излез
BS.1000.1000 1400 1250 1000 120 max. OD/ID 1000
Елемент H L A ID H
BS 2X45° 1000.600 870 1300 1750 1000 90
Влез 1 Влез 2 и 3 Излез
max. OD/ID 600 max. OD/ID 500 max. OD/ID 600
Елемент H L ID h Влез/Излез
BS.1000.600 TEE 870 1300 1000 90 max. OD/ID 600