База ID 600

/База ID 600
База ID 600 2017-11-02T15:34:18+01:00

База ИД 600

Како основа на Интерхол шахтите се користат 3 различни форми на бази кои се така направени заради задоволување на техничките барања при монтажа.

  1. Права база (влез/излез под агол 180º)-BS
  2. 45-степенска база (3 влеза/1 излез под агол 45º)-BS 2×45º
  3. 90-степенска баз (3влеза/ 1 излез под агол 90º)-BS TEE

Овие бази се произведуваат со димензии од ID400, ID600, ID8000 и ID1000. Отпадните води не остануваат на дното од базата а со тоа се минимизра појавата на непријатни гасови

Елемент H H1 L ID h Влез 1,2,3/Излез
BS.600.300 2X45 450 50 900 600 40     OD / ID 300