Канта 120 l / 240 l

/Канта 120 l / 240 l
Канта 120 l / 240 l 2018-03-30T14:43:03+02:00
Елементи Волумен L Маса kg Дозволено полнење Целосна Висина (mm) Целосна ширина (mm) Должина (mm) Висина на тело на корпа (mm) Дијаметар на тркала (mm)
120л 120 9кг±5% 60 945 470 540 900 200
240л 240 12кг±5% 96 1055 575 730 985 200