Канта 50 l

/Канта 50 l
Канта 50 l 2019-09-16T15:02:35+02:00

Модел 1

Канта 50л за во парк

Елемент Маса kg Висина на поставување (mm)  A (mm) B (mm) C (mm)
50l 4.3±5% 1000 340 750 404

Модел 2

Урбана 50л канта

Кантите Интер-Еко 50 литри се произведуваат со технологија за бризгање на пластика, произведени се од врвен ХДПЕ материјал. Тие се стабилни на УВ-зраци и се водонепропусни. Нејзиниот дизајн потполно одговара на површините каде што ќе биде позиционирана може да се изработи во повеќе бои.
Кантата се одржува со перење со секаков вид на детергенти и течности за хигиена.
Направена е по ДИН стандард.
Системот за прецврстување е направен од пластика, формирајќи силен оклоп кој е сместен во внатрешноста на кантата и овозможува лесна инсталација на канделабри, столбови, ѕидови и челични цевки.