Бариери

/Бариери
Бариери 2019-09-11T15:56:38+02:00

Од дизајнот на бариерите може да се види дека во горниот дел имаат отвори за полнење со вода, а во долниот дел имаат отвори за истекување на вода. Бариерите се полнат со 20цм вода од дното.

Бариерите служат за :

-пренасочување на сообраќајот
-безбедност на сообраќајот
-заштита на пешаците
-оградување на објекти кои се во изградба
-преусмерување на пат
-ограничување на паркинг простори
-оградување на автобуски постројки

Изработени се од висококвалитетен УВ стабилен полиетилен, отпорен на удари и сончеви влијанија. Овој полимер ја задржува својата боја многу години изложен на надворешни сончеви влијанија.

Нивната мала тежина кога се празни овозможува лесно складирање и монтирање, а додека пак кога бариерите се полни нивниот дизајн е така направен за нивно пренесување со помошна вилушкар.

Самиот дизајн дозволува означување на бариерата со светлечки рефлекси. Основните бои во кои се достапни се црвена и бела, а постои можност за производство и во други бои во зависност од потребите.

.

Бариера 2000

Бариера 1500