ИНТЕР ЕКО БОКС

//ИНТЕР ЕКО БОКС
ИНТЕР ЕКО БОКС 2019-11-25T14:17:40+01:00

Project Description

Модел 1

Елементи Должина Ширина Висина Капацитет Корисна зафатнина
Интер еко бокс 1200 1200мм 1000мм 785мм 500кг 690л

ЕКО БОКС е мулти производ наменет за овошје и зеленчук, како и за разни други индустриски складирања и примени.

Можност за редење една врз друга со капацитет еднаков на 5000 кг.

Модел 2

Елементи Должина Ширина Висина Капацитет Корисна зафатнина
Интер еко бокс 1200 1200мм 1000мм 760мм 470кг 670л

ЕКО БОКС е мулти производ наменет за овошје и зеленчук, како и за разни други индустриски складирања и примени.

Можност за редење една врз друга со капацитет еднаков на 4500 кг.