САДОВИ ЗА ОТПАД

//САДОВИ ЗА ОТПАД
САДОВИ ЗА ОТПАД 2019-09-16T14:56:11+02:00

Project Description

Интер Констракшн ги проектира и  произведува корпите за отпад по процедури согласно ISO9001, ISO 14001 и OHSAS 18001:2007 стандарди за систем за менаџмент со квалитет. Садовите за отпад се произведени со користење на високо квалитетна модерна технологија на вбризгана пластика. Сите производи се произведени со користење на високо квалитетни материјали поради тоа се издржливи на УВ зраци, во разни абразивни средини и на високи и ниски температури