Повеќе наменска амбалажа

/Повеќе наменска амбалажа
Повеќе наменска амбалажа 2019-07-09T15:26:24+02:00

Интер Еко Повеќе наменска амбалажа

Хигиенски, цврсти и стабилни, нашите еко-гајби располагаат со бројни карактеристики, додатоци и варијации.

  • лесни
  • робусни
  • економични
  • ефикасни
  • компактни
  • 100% безбедни
  • ергономичен дизајн
  • УВ стабилни
  • издржливи на високи и ниски температури

Интер Еко -530

Елементи Должина Ширина Висина
Интер еко 530 530 350 310
plastic crate 540x350x300 inter construction гајба green

Интер Еко -600

Елементи Должина Ширина Висина
Интер еко 600 600 400 200
Интер еко 600 перфорирана 600 400 200
plastic crate box 600x400x200 itner construction гајба

Интер Еко -600

Елементи Должина Ширина Висина
Интер еко 600 600 400 400

Интер Еко -600 со капак

Елементи Должина Ширина Висина
Интер еко 600 со капак 600 400 300

Интер Еко мулти гајба

Елементи Должина Ширина Висина
Интер еко мулти гајба 600 400 300

Мулти функционална гајба на расклопување

Модел гајба должина ширина висина
Гајба тип 1 600 400 180
Гајба тип 2 600 400 235
Гајба тип 3 400 300 180