Производи

/Производи
Производи 2019-09-16T14:35:33+02:00
2018-04-13T10:52:52+02:00

КАПАЧЕ ЗА ЖИЦА

Капачето за жица е иновативен производ кој служи за прицврстување на жицата на земјоделските посади. Капачето се става на армирано-бетонскиот столб или железен столб, кој над него може да има мрежа за заштита од сончеви зраци (зависно за која земјоделска гранка е производот). Овој производ е дизајниран за 1 или 2 жици да поминуваат по неговите канали т.е. жиците да се вкрстуваат ексцентрично една со друга на 90°.

2019-09-11T15:22:03+02:00

БАРИЕРИ

Бариерите служат за : пренасочување на сообраќајот, безбедност на сообраќајот, заштита на пешаците, оградување на објекти кои се во изградба, преусмерување на пат, ограничување на паркинг простори, оградување на автобуски постројки.....

2019-09-16T14:56:11+02:00

САДОВИ ЗА ОТПАД

Интер-Еко садовите за отпад се произведуваат со високо квалитетна модерна технологија на вбризгана пластика, издржливи се на УВ зраци, имаат интелегентен робустен иновативен дизајн, отпорни се на влага, лед, топлина и хемикалии.........

2018-04-13T11:45:33+02:00

ИНТЕР ЕКО ГАЈБИ

Хигиенски, цврсти и стабилни, нашите еко-гајби располагаат со бројни каректеристики, додатоци и варијации. Изработени од материјал одобрен за прехрамбени производи, добра хемиска и корозивна отпорност, материјал кој може да се рециклира.

2018-01-17T15:54:13+01:00

ИНТЕРХОЛ ШАХТИ

Интерхол шахтите се произведуваат од полиетилен (LLDPE; MDPE; HDPE) и полипропилен (PP) согласно стандардот EN 13598 од еколошки висококвалитетни материјали кои може лесно да се рециклираат и термички да се обработат.

2018-01-17T15:23:50+01:00

ФУТУРА ШАХТИ

Новата генерација на ИНТЕРХОЛ шахти-Футура се изработуваат од полипропилен ПП и полиетилен ПЕ согласно стандардот EN 13598-1, EN 13598-2. Еколошки и високо квалитетни материјали кои лесно може да се рециклираат и термички да се обработат.