Садови за отпад

/Садови за отпад
Садови за отпад 2019-09-26T14:40:03+02:00

Интер Констракшн ги проектира и  произведува садовите за отпад по процедури согласно ISO9001, ISO 14001 и OHSAS 18001:2007 стандарди за систем за менаџмент со квалитет. Садовите за отпад се произведени со користење на високо квалитетна модерна технологија на вбризгана пластика. Сите производи се произведени со користење на високо квалитетни материјали поради тоа се издржливи на УВ зраци,на разни абразивни средини и на високи и ниски температури.